maanantai 27. heinäkuuta 2015

-300 grammaa herkuttelemalla

Vaaka näytti tänään -300 grammaa! Hypin sisäisesti riemusta, sillä viime viikon vietin mökillä nauttien äitini hyvistä pöperöistä. Äitini on loistava kokki, ja kun hän kokkaa, niin siinä ei voissa ja kermassa säästellä. En kuitenkaan viitsinyt raahata turhaan omia ruokiani mukaan. Helpoimmalla päästiin, kun syötiin kaikki samaa ruokaa.

Mökillä oltiin ulkona aina kun sateelta päästiin. Yritettiin kerätä rankkasateessa mustikoita, mutta eihän siitä oikein mitään tullut  (vaikka oli sadetakit ja kumpparit päällä). Koirakin ravisteli turkkiaan sen näköisenä, että jopa sorsakoiraa rupesi ketuttamaan vesi, joka valui korvia pitkin maahan.


Torstaina tyhjennettiin puuvaja kaikesta roinasta ja järjesteltiin märät puut kuivumaan. Lauantaina meillä oli puusavotta. Raahattiin vuosi ja pari sitten kaadettujen puiden runkoja puuvajaan ja nuotiopaikalle. Hyötyliikunta on kyllä parasta liikuntaa. Sitä liikkuu monipuolisesti ihan huomaamattaan. Erittäin hyvää treeniä oli oksien repiminen maasta, kun ne olivat ehtineet jo maantua puoliksi ruohikon sekaan. Myös oksien nostelu ja heittäminen kasaan kävi työstä.

Tyylikkyys ennen kaikkea ;) 

Viikko sitten muunsin kokoni mitoiksi. Vertasin reilu vuosi sitten mittaamiini tuloksiin ja hämmennyin. Onko nin, etten osaa mitata vai onko oikeasti mahdollista, että vaikka olen leventynyt 2-5 cm mahasta, niin  pohkeet, reidet ja peppu ovat pienentyneet muutamalla sentillä? Nimittäin muutin keväällä asuntoon, jonne päästäkseen täytyy kävellä päivittäin 63 porrasta. Voisiko tämä olla syynnä senttien vähentymiseen paikallisesti? Olen erittäin hämmentynyt....





1 kommentti:

Kiitos kommentistasi! <3